pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΑΝΚΟ: Eνημερωτική Εκδήλωση στην Κοζάνη για τις Δέσμες Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»/ΕΣΠA

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ / Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και

η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, με τη συνεργασία της ΑΝΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και των Επιμελητηρίων της Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

  1. Δέσμη Δράσεων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» (Προϋπολογισμός 300 εκ. ευρώ)
  2. Δέσμη Δράσεων: «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» (Προϋπολογισμός 700 εκ. ευρώ)

την Πέμπτη 6 Απριλίου και ώρα 18:00 στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης (στο ισόγειο, Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής»)

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της κάθε Δράσης από τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, με τη συμμετοχή στελεχών και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» ενώ, επίσης, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους προς επίλυση αποριών.

Για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δούνε μία σύντομη περίληψη των Δράσεων, πατώντας εδώ.

Επισημαίνεται ότι η Δημόσια Δαπάνη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνική Συμμετοχή. Για λόγους μεγαλύτερης συμπληρωματικότητας η χρηματοδότηση γίνεται με χρήση της Κοινής Στήριξης (άρθρο 25 Κ (ΕΕ) 2021/1060) για τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων που εμπίπτουν στο πεδίο ενισχύσεων του ΕΚΤ+.

Για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν (προαιρετικά) τη φόρμα εγγραφής, πατώντας εδώ.

Πληροφορίες ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας: Λιάνα Παπατέρπου, τηλ. 2461024022, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)