pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η Αρχοντία Σπαχίδου στο 8ο Δημοτικό σχολείο Πτολεμαΐδας για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μια όμορφη δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου στο 8ο Δημοτικό σχολείο Πτολεμαΐδας με αφορμή τον εορτασμό της

Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου. Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αρχοντία Σπαχίδου παρουσίασε στους μικρούς μαθητές το βιβλίο της με τίτλο

«Η πριγκίπισσα Νευρωνία και ο μαγικός καθρέφτης», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παρέμβαση, πραγματοποιώντας διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια βασισμένα στο κεντρικό θέμα του βιβλίου, με σκοπό τα παιδιά να αγαπήσουν τη λογοτεχνία, να καταλάβουν την ομορφιά της ζωής και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Ήταν μια όμορφη συνάντηση την οποία απόλαυσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί.

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας