pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

«Άμα ο λαός χορέψει αντάμα...» - Οι "Κοινοί Θνητοί" απαντούν σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Απάντηση του συγκροτήματος "Κοινοί Θνητοί" σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή τους στο Facebook:

«Το γεγονός ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διάβασε μέσα στην ελληνική Βουλή, στίχους από το τραγούδι μας "Θ' αργήσω απόψε" που γράφτηκε με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, δεν χαϊδεύει τ' αυτάκια μας.

Ο λόγος που χρησιμοποίησε το τραγούδι αυτό, είναι για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες ενός θεατρινίστικου δικομματισμού, που μόνο προσβάλλει την μνήμη των νεκρών. Το διάβασε και λάθος, επίτηδες ή καταλάθος, πάντως οι στίχοι λένε "Το έγκλημα ΤΟΥΣ μην αφήσεις να ξεχαστεί". Ενώ εκείνος παρέλειψε το ΤΟΥΣ, και είπε Το έγκλημα μην αφήσεις να ξεχαστεί.

Αυτό το "ΤΟΥΣ", το γράφουμε με κεφαλαία σε τούτη τη δημοσίευση για να τονίσουμε την ευθύνη ΤΟΥΣ, όλων όσων κυβέρνησαν.

Την επόμενη φορά που θα επικαλεστείτε κάποιον καλλιτέχνη ή τραγούδι, σας προτείνουμε να βρείτε κάτι που να εκφράζει το σάπιο σύστημα που υπηρετήσατε και είστε έτοιμοι να ξανά υπηρετήσετε. Το σύστημα της εκμετάλλευσής, των πολέμων, της φτώχειας, των μνημονίων, των πλειστηριασμών, των ΝΑΤΟικών βάσεων, των hotspot, των νεκρών μεταναστών, της ιδιωτικοποίησης, της καταστολής, του ξεπλύματος του φασισμού και όλης της σαπίλας του καπιταλισμού, που έμεινε άθικτη και εντάθηκε τα χρόνια και της δικής σας διακυβέρνησης.

Άμα ο λαός χορέψει αντάμα,

Θα κλαίτε με μαύρο κλάμα

Όλοι σας κυρ βουλευτά...»

ΚΘ

 

ΠΗΓΗ: www.902.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)