pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Με ασθενοφόρο αποχώρησε από το ΔΑΚ Κοζάνης ο Πέτρος Κουντούρης, αρχηγός της ΑΕΠ Κοζάνης - Ένα μήνα εκτός δράσης (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Άτυχος στάθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, ο αρχηγός της ΑΕΠ Κοζάνης, Πέτρος Κουντούρης.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Ο κεντρικός αμυντικός των «βυσσινή» σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο 28ο λεπτό στην γραμμή του πλαγίου άουτ, καθώς έπεσε έξω από τον αγωνιστικό χώρο, χτύπησε στην λαμαρίνα που βρίσκεται στον χώρο του στίβου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πόδι του σοβαρά, σε σημείο που χρειαζόταν οσοσδήποτε ράμματα.

Αφού αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στην συνέχεια η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης κάλεσε ασθενοφόρο, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, εν μέσω χειροκροτημάτων από τον φίλαθλο κόσμο, ο οποίος του έδινε στήριξη.

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να κάνει 10 ράμματα, αφού η πληγή ήταν βαθιά, ενώ μέσα στην ατυχία του υπάρχουν και θετικά, αφού η ακτινογραφία του βγήκε καθαρή, γλιτώνοντας τα χειρότερα, όπως μας είπε και ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχαμε.

Πλέον ο παίχτης των «Ποντιών» θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έναν μήνα.

Πέτρο, το www.top-sport.gr σου εύχεται περαστικά, περιμένοντας να επιστρέψεις δυνατός και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους…

Δείτε τις φωτογραφίες από την στιγμή του τραυματισμού μέχρι και το ασθενοφόρο: 

IMG-1865

IMG-1866

IMG-1868

IMG-1876

IMG-1898

IMG-1904

IMG-1906

IMG-1908

IMG-1910

IMG-1912

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο