pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η τραγουδίστρια Ηρώ κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό του γιου της και φίλων του

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου της και φίλων του από ομάδα νεαρών, που είχε ως αποτέλεσμα δύο νεαροί να καταλήξουν στο νοσοκομείο,

κατήγγειλε η τραγουδίστρια Ηρώ. Όπως αναφέρει, το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου ενώ ο γιος της και η παρέα του είχαν πάει μια βόλτα απ' το παλιό τους σχολείο. Εκεί, όπως καταγγέλλει, δέχθηκαν επίθεση από νεαρούς που ήταν «φτιαγμένοι», και γι' αυτό στέλνει το δικό της μήνυμα προς γονείς ώστε να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι και σε εγρήγορση σχετικά με τη χρήση ουσιών και τη βία.

Το περιστατικό το κατήγγειλε με ανάρτηση στο Facebook, όπου αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Χθες βραδυ ο γιος μου με τους συμμαθητες του βγηκαν βολτα για να πανε στο παλιο τους σχολειο, να θυμηθουνε τα παλια και να βγαλουν φωτογραφιες.

Εξω από το σχολειο τους περιμενε μια συμμορια από νεαρους που ηταν «φτιαγμενοι» και τους σαπισαν στο ξυλο.

Ο γιος μου είναι καλα, ευτυχως, μην ανησυχειτε. Εφαγε μονο μια-δυο μπουνιες. Δυο παιδια από τους συμμαθητες του όμως, κατεληξαν στο νοσοκομειο.

Ο ενας είναι ασχημα και υπο παρακολουθηση. Ο αλλος, με διασειση και ραμματα στο στομα. Μιλαμε για πολύ καλα παιδια, φοιτητες που βρεθηκαν μετα από καιρο
να θυμηθουν τα σχολικα τους χρονια και κατεληξαν στο νοσοκομειο. Εχω ταραχτει αφανταστα. Και το μοιραζομαι μαζι σας γιατι ο κοσμος αλλαζει επικινδυνα.

Οι ουσιες και το αλκοολ εχουν αλλοιωσει συμπεριφορες και χαρακτηρες. Τα παιδια ζουνε σε έναν αγριο κοσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδωσαμε.

Προσεχετε τα παιδια σας. Προσεχετε παρα πολύ. Ασχοληθειτε μαζι τους, μαθετε για αυτά. Προλαβετε. Απευθυνθειτε σε ειδικους για οποιαδηποτε παραβατικη συμπεριφορα ή βιαιη κινηση που θα δειτε.

Πρεπει να επισημανω ότι μεσα στο αυτοκινητο των νταηδων ηταν δυο κοριτσια που περιγελουσανε τα παιδια μας ως δειλους και φοβιτσαρηδες και τραβουσαν βιντεο ολο το σκηνικο…

Τα συμπερασματα δικα σας. Θα παρακαλεσω να μην υπαρξουν σχολια. Δεν τα χρειαζομαι σε αυτή τη φαση. Μονο σκεψη. Ευχαριστω»

 

ΠΗΓΗ: www.efsyn.gr

 

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)