pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επανεκκίνηση χωρίς κανένα σχέδιο: Έμεινε από ρεύμα για μισή ώρα την Κυριακή η αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Παραμένουν τα προβλήματα στα τρένα, 40 ημέρες μετά το έγκλημα με την πολύνεκρη σύγκρουση στα Τέμπη, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega

, το Intercity έμεινε το απόγευμα της Κυριακής χωρίς ρεύμα.

Συγκεκριμένα, η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής είχε προβλήματα λίγο πριν τη Λάρισα.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε στο Mega επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

Επίσης, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιβάτες, υπήρξε πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για το
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)