pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στους πολίτες ο λογαριασμός για την προεκλογική φιέστα Γεωργιάδη - Παπαθανάση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στη «Διαύγεια» η απόφαση για κάλυψη της προεκλογικής εκδήλωσης αξίας 37.190 ευρώ με χρήματα από το δημόσιο ταμείο.

«4 χρόνια ανάπτυξης για όλους» τιτλοφορείται η προεκλογική φιέστα Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Παπαθανάση στα ναυπηγεία Ελευσίνας στις 19 Απριλίου.

Μόνο που το κόστος καλούνται να αναλάβουν εξολοκλήρου οι Έλληνες φορολογούμενοι, καθώς σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια», θα διατεθούν από το δημόσιο ταμείο 37.190 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους ΕΥΡΩ (37.190,00) “ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ” για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου μας, Ειδικός Φορέας 1035-501-0000000 ΑΛΕ 2420907001 Οικονομικού έτους 2023 για: Δαπάνη που αφορά στην παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης της εκδήλωσης με θέμα «4 χρόνια ανάπτυξης για όλους» που θα λάβει χώρα στις 19/04/2023 στα Ναυπηγεία Ελευσίνας» επισημαίνεται στη σχετική απόφαση.

 

 

 

Πηγή: www.rosa.gr

 

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)

Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)


Οι άνθρωποι είναι «αλλού», γενικά. Ειδικά, όμως, όταν μι…

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για το