pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Έγραψε ιστορία ο 16χρονος Παναγιώτης Κάτανας με την φανέλα της Κοζάνης - Έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η ομάδα της Κοζάνης πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας στον 2ο Όμιλο, την Κυριακή 30 Απριλίου, σε μία ονειρική φιέστα

, που θα θυμούνται όλοι τα επόμενα χρόνια, μετά τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με σκορ 3-1 τους «πράσινους», σε μία αναμέτρηση όμως που «έσπασε» ένα ρεκόρ.

Ο 16χρονος Παναγιώτης Κάτανας, στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός σε παιχνίδι Γ Εθνικής με την φανέλα της Κοζάνης, έβαλε γκολ στο 17ο λεπτό, ισοφάρισε σε 1-1 και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, σε ηλικία 16 ετών και 26 ημερών! «Ονειρικό» ντεπούτο για τον μικρό.

Το ρεκόρ κατείχε ο Ζήνων Πιτσιάβας, ο οποίος είχε σκοράρει με πέναλτι στις 6 Μαρτίου του 2016, στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, ανάμεσα σε Κοζάνη και Έβρο Σουφλίου (3-0), σε ηλικία 16 ετών και 2 μηνών!

Φωτογραφίες από την συμμετοχή του και τον πανηγυρισμό του, όπου αφιέρωσε το γκολ του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στον τραυματία, Θωμά Πιρίτζαους:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Οι νεκροί της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν σιωπούν | Δείτε το βίντεο
Σάββατο 18 Μαΐου 2024: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Μεθυσμένοι με «το κρασί των δειλών»* στην «Ελλάδα 2.0» των «αρίστων»… | Γράφει ο Νίκος Δινόπουλος
Με μια απόφαση - ντροπή το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μπαίνει σε «prive» λειτουργία μόνο για τους VIP του Conference Cup!
Λαμία: Δεκάδες μαθητές υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση μετά από κατανάλωση σχολικού γεύματος
«Μένα με Λένε Σωθικο» / Σήμερα Κυριακή 19  Μαΐου στο «Τέλος του Κόσμου» στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Θ. Κασαπίδη
Έγκλημα στα Τέμπη: Νέα αμείλικτα ερωτήματα από την επικαιροποιημένη έκθεση των πραγματογνωμόνων
Σαν σήμερα 18 Μαΐου

Σαν σήμερα 18 Μαΐου


Σαν σήμερα 18 Μαΐου - Μια ματιά στην ιστορία του τόπου…