pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Το Πράσινο & Μωβ για την απόφαση απόρριψης συμμετοχής του στις εκλογές από τον Άρειο Πάγο

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο συνασπισμός κομμάτων Πράσινο & Μωβ, σε συνεργασία με έγκριτους νομικούς, προβαίνουμε σε όλες της απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αναθεωρηθεί

η χθεσινοβραδινή απόφαση του Άρειου Πάγου, που αποκλείει τον συνασπισμό μας από τις βουλευτικές εκλογές.  

Η απόφαση του Α1 τμήματος δικαιολογεί τον αποκλεισμό του συνασπισμού αναφέροντας ότι - όπως και άλλα κόμματα - δεν υπέβαλε την απαραίτητη δήλωση στην ηλεκτρονική πύλη εντός της οριζόμενης προθεσμίας. 

Η εν λόγω απόφαση ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει σε ποια παράληψη/καθυστέρηση αναφέρεται ούτε εξηγεί αν έχει ληφθεί υπόψη η απόφασή του Υπουργείου Εσωτερικών το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαίου να παρατείνει τη σχετική προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, επειδή η ηλεκτρονική πύλη δεν λειτουργούσε σωστά. Παράλληλα, αρκετά κόμματα επίσης δεν ανταποκρίθηκαν πλήρως στην αρχική προθεσμία λόγω της δυσλειτουργίας της ηλεκτρονικής πύλης.

Πιστεύουμε ότι μπορούν να επιλυθούν οποιεσδήποτε παρανοήσεις ή επουσιώδεις τυπικές ελλείψεις στην ηλεκτρονική κατάθεση, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά για να δοθεί η δυνατότητα στους 249 υποψηφίους μας και στις 59 εκλογικές περιφέρειες να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού.

Θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεότερο

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…