pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Αθανασίου της ΝΔ θεωρεί τον Κανελλόπουλο "βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Χ. Αθανασίου χαρακτήρισε "βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο" τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο και προκάλεσε θύελλα πολιτικών αντιδράσεων.

“Βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο” χαρακτήρισε ο Χαράλαμπος Αθανασίου τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας, την Τετάρτη το βράδυ, στο Mega μίλησε εγκωμιαστικά για τον Α. Κανελλόπουλο, τον “Αχυράνθρωπο του Κασιδιάρη“, όπως καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Η δήλωση προκάλεσε την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου τόνισε χαρακτηριστικά:

“Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου αποκάλεσε χθες τον κ. Κανελλόπουλο “βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο”. Τον παραλίγο πρόεδρο του κόμματος Κασιδιάρη! Τι ακριβώς συμβαίνει; Βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης σε υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Κανελλόπουλο όπως αναφέρει δημοσίευμα; Με τον κ. Τζήμερο μήπως; Συναντήθηκε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου;” 

Αντίστοιχα,  ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος δήλωσε τα εξής:

“Κύριε Αθανασίου είναι απαράδεκτο να το λέτε αυτό. Τον άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη και των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να τον χαρακτηρίζουμε βαθύτατα δημοκράτη. Λειτουργεί όλες αυτές τις ημέρες και αυτό το διάστημα ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη. Τη μια τον κάνει αρχηγό του κόμματός του. Μόλις καταλαβαίνουν ότι θα καταπέσουν στον Άρειο Πάγο, φεύγει και κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές με ένα άλλο κόμμα. Με αυτή τη ρητορεία δείχνουμε ανοχή”.

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…