pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Απόλλων Πτολεμαΐδας: «Με ήττα ολοκλήρωσαν την φετινή σεζόν οι Κορασίδες - Πρώτες στις καρδιές μας»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ , κατακτώντας παράλληλα την δεύτερη βαθμολογική θέση

,αλλά την πρώτη στην καρδιά όλων μας.

Ο αγώνας μετά από ένα κακό προηγούμενο διάστημα στην διάρκεια των play-of, ήταν ένα πάρα πολύ ευχάριστο αντίο της ομάδας και των κοριτσιών μας στην φετινή χρονιά, ταυτόχρονα όμως το πιο θερμό και γλυκό καλωσόρισμα και δώρο τους.

Σε ένα παιχνίδι, αποκαλυπτικό για όσους μπορούν και θέλουν να έχουν ανοιχτά τα μάτια και το μυαλό,  η ομάδα μας παρέδωσε μαθήματα υψηλής ψυχοσωματικής ετοιμότητας και αγωνιστικότητας. Βρέθηκε από το πρώτο λεπτό μπροστά και έμεινε εκεί μέχρι το 37', φτάνοντας την διαφορά και στο +10(47-37 στο 27'). 

Χρειάστηκε, πέρα από τον τραυματισμό και την έξοδο από το παιχνίδι αθλητριας μας στο 12', την έξοδο με 5ο φάουλ στο 28' και δεύτερης , να βγει και 3η  στο 35', για να καταφέρει η αντίπαλη ομάδα να κάνει το 47-43 του 37' , 51-59 στο 40'. Α

ισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλα τα υπέροχα κορίτσια μας γιατί κατάφεραν μέσα στις δυσκολότερες δυνατές συνθήκες εντός και εκτός παρκέ, να αποδείξουν την ανωτερότητα τους.

Η ήττα αυτή είναι ένας τίτλος τιμής της προσπάθειας τους και από αυτές που όπως και άλλες φορές έχουμε πει , μπορούν να φέρουν επιτυχίες αργότερα.

Μια ομάδα που όπως και άλλη φορά αναφέραμε είναι νεανική  και με μικρό ρόστερ , στάθηκε στις σύνολο της πολύ ικανοποιητικά , με όλες τις αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Να είναι σίγουρες πως ο κόπος και η προσπάθεια τους, με την βοήθεια όλων μας, δεν είναι  δυνατόν να χαθεί.                  

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-13, 27-25, 45-39, 51-59.     

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Ε. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Α. ΑΜΠΑΡΤΖΗ, Α. ΠΑΠΑΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Φ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ, Λ. ΚΟΥΚΗ, Ζ. ΚΙΟΣΚΕΡΙΔΟΥ, Λ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ, Α. ΕΣΠΕΡΙΔΟΥ, Μ. ΜΙΝΤΣΗ, Ε. ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ, Μ-Α ΠΑΝΟΥ.           

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χ. ΤΟΠΑΛΗΣ): Σ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, Α-Χ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΛΑ, Μ. ΖΗΝΤΖΙΟΒΑ, Μ. ΣΑΡΡΗ, Φ. ΓΕΩΡΓΑΚΑ, Π-Χ ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΟΥ , Σ. ΙΩΝΑ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, Ε. ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΟΥ, Σ. ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ, Ι. ΠΑΡΤΩΝΑ,  Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Σ. ΣΟΥΛΟ

ΠΗΓΗ: ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…