pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

«OUT OF LINES» by top-sport.gr | Χρήστος Τσαρτσιανίδης και Γιάννης Τοπαλίδης, σχολιάζουν το «φινάλε» σε Γ' Εθνική και Πρωταθλήματα Ε.Π.Σ. Κοζάνης (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ολοκληρώθηκαν  τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σε Γ' Εθνική Κατηγορία και Ε.Π.Σ. Κοζάνης, με την κανονική περίοδο να αποτελεί παρελθόν

, καθώς θα ξεκινήσουν τα Μπαράζ Ανόδου.

Χρήστος Τσαρτσιανίδης και Γιάννης Τοπαλίδης, σχολιάζουν στο 1ο μέρος της 9ης εκπομπής «OUT OF LINES» by top-sport.gr την πορεία των ομάδων της Δυτικής Μακεδονίας στην Γ Εθνική και εκφράζουν την γνώμη τους για Κοζάνη, Καστοριά, ΑΕΠ Κοζάνης και Μακεδονικό Φούφα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές, οι «γουναράδες» που σώθηκαν τελευταία στιγμή, ο υποβιβασμός σοκ των «Ποντίων» και ο Φούφας που μπορεί να επιστρέψει δυνατός, στο… προσκήνιο!

Στο 2ο μέρος, μιλήσαμε τόσο για το Πρωτάθλημα του Α' Τοπικού, όσο και για αυτό του Β' Τοπικού, δίνοντας λίγο περισσότερο χρόνο στην πρωταθλήτρια ομάδα του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας, η οποία αξίζει να βρίσκεται σε άλλη κατηγορία!

Η σκέψη μας για τα Μπαράζ Ανόδου αλλά και η πρόβλεψη για τον πρωταθλητή της Super League!

Τέλος, θα θυμηθείτε και τις απονομές Κοζάνης και Εορδαϊκού!

(Εάν επιθυμείτε, κάντε subscribe στο κανάλι του top-sport.gr στο YouTube και πατήστε λαικ στο βίντεο! Σας ευχαριστούμε!)

Δείτε την 9η εκπομπή του «OUT OF LINES» by top-sport.gr:

www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο
Ο Στέφανος Σεβίλογλου παίζει με ποντιακή λύρα το ‘New York Minute’ του θρυλικού κιθαρίστα John Scofield (video)
Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935

Θόδωρος Αγγελόπουλος: Μας έμαθε να… βλέπουμε | Γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1935


Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος γεννήθηκε σαν σήμερα 27 Απριλί…