pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης «Εδώ Λιλιπούπολη» την Τετάρτη 10 Μαΐου στην Αίθουσα Τέχνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση «Εδώ Λιλιπούπολη» την Τετάρτη 10 Μαΐου

στις 7.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. Στην εκδήλωση ξαναζωντανεύουν αποσπάσματα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Εδώ Λιλιπούπολη»που συνδέθηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι και το Γ’ Πρόγραμμα.

Η Χορωδία και το ορχηστρικό σύνολο της Musicart μαζί με ένα ευρηματικό σκηνικό μας ταξιδεύουν στον κόσμο των αγαπημένων τραγουδιών της Λιλιπούπολης.

Οι ευρηματικοί στίχοι της Μαριανίνας Κριεζή και η μουσική των Κυπουργού, Πλάτωνος και Μαραγκόπουλου μας μεταφέρουν στον καιρό της Λιλιπούπολης και στα καμώματα των κατοίκων της.

Μια εκπομπή, αποσπάσματα της οποίας μεταφέρονται σε μια απογευματινή παράσταση φτιαγμένη για παιδιά και έξυπνους μεγάλους.

Γενική Είσοδος: 5€

Μαθητές: Δωρεάν

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)