pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επίσκεψη της Σοφίας Σακοράφα (ΜέΡΑ 25) σήμερα στην Κοζάνη και αύριο στην Πτολεμαΐδα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πρόγραμμα Διήμερης Επίσκεψης της κας Σοφίας Σακοράφα (Βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αντιπρόεδρος της Βουλής)  Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας

του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη στους νομούς Θεσπρωτίας και Κοζάνης 9 & 10 Μαΐου 2023.

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη», κα Σοφία Σακοράφα, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη σε Ηγουμενίτσα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα την Τρίτη και την Τετάρτη 9 & 10 Μαΐου 2023.

Σκοπός της επίσκεψης είναι μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» να συναντήσει φορείς, κομματικά μέλη και πολίτες να συζητήσουν και να αναπτύξουν τις θέσεις του Κόμματος αλλά και να ακούσουν τους πολίτες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής :

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

17:30:    Κοζάνη, Ξενοδοχείο Έλενα, παρουσίαση των υποψηφίων Κοζάνης του ψηφοδελτίου «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη», στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη με τους υποψηφίους στην αγορά της πόλης.

 

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

11:30:    Πτολεμαΐδα, Κεντρική Πλατεία, επίσκεψη με τους υποψηφίους στην αγορά της πόλης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η κα Σακοράφα θα βρίσκεται στο Κεντρικό Εκλογικό Κέντρο στα Τρίκαλα για να παρακολουθήσει μαζί με πολίτες και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη» του νομού το debate των πολιτικών αρχηγών.

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)