pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε γειτονιές της Πτολεμαϊδας - «Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, μηνύματα νίκης την Κυριακή»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε γειτονιές της Πτολεμαίδας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε

καφενεία και καφέ-μπαρ της πρωτεύουσας της Εορδαίας, συζητώντας με δεκάδες κόσμου όλων των ηλικιών, τρεις ημέρες πριν από τις κρίσιμες κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.

Ο Κώστας Πασσαλίδης άκουσε με προσοχή της επισημάνεις, τις θέσεις και προτάσεις, ακόμη και την εποικοδομητική κριτική των συμπολιτών του για μια σειρά θεμάτων, δείγμα της εμπιστοσύνης που δείχνουν να έχουν προς το πρόσωπό του οι δημότες της Πτολεμαϊδας, με τον ίδιο να δεσμεύεται πως, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι πάντα «παρών» στα προβλήματα της περιοχής και στην καθημερινότητα των πολιτών.

«Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, με μηνύματα νίκης την Κυριακή», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής, εκφράζοντας την πεποίθηση πως ««Την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε πρώτο κόμμα. Τη Δευτέρα θα έχουμε κυβέρνηση».

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας