pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

kozani.tv I 16χρονος θύμα οπαδικής βίας στην Κοζάνη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Άλλο ένα κρούσμα οπαδικής βίας, αυτή τη φορά ένας 16χρονος από την πόλη της Κοζάνης ο οποίος έκανε το «λάθος»

να φοράει ζακέτα με το σύμβολο της αγαπημένης του ομάδας.

Κάτι που απ΄ ότι φαίνεται δεν άρεσε σε δυο άτομα ηλικίας 20 έως 22 ετών, οι οποίοι ανάγκασαν τον έφηβο να βγάλει και να τους δώσει τη ζακέτα του κάτω από τις απειλές τους. Οι γονείς του παιδιού κατέφυγαν στην αστυνομία όπου και κατήγγειλαν το γεγονός.

Δυστυχώς το 2023 σε μια μικρή επαρχιακή πόλη σαν την Κοζάνη, φαινόμενα σαν αυτά λαμβάνουν χώρα…

Το οπαδικό bullying πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν αποτελέσει «γάγγραινα» δύσκολα αναστρέψιμη.

Η κοινωνία μας είναι αναγκαίο να αντιλήφθη ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως και τόσα άλλα που ενεργούν αρνητικά στη ζωή της νέας γενιάς, προκαλώντας τέτοιου είδους αδιέξοδα.

Το ζήτημα έγινε γνωστό στο kozani.tv από τους ίδιους τους γονείς, οι οποίοι θεώρησαν απαραίτητη τη δημοσιοποίηση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος.

 

Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης

www.kozani.tv

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)