pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Βασιλική Γκάσταρη: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και όλους τους φίλους, συγγενείς και συντρόφους που έτρεξαν μαζί μου στην προεκλογική περίοδο.

Ο αγώνας δεν σταματάει εδώ.

Έρχεται νέα εκλογική αναμέτρηση και πρέπει όλοι να αγωνιστούμε ώστε να κρατηθούν και να αυξηθούν τα ποσοστά των δημοκρατικών δυνάμεων. Η ΝΔ μεθυσμένη από τη νίκη της διεκδικεί 180 έδρες ώστε να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει μόνη της το Σύνταγμα.

Είναι χρέος του προοδευτικού κόσμου να μην δώσει τη δυνατότητα αυτή σε ένα μόνο κόμμα και ειδικά σε ένα τόσο συντηρητικό και νεοφιλελεύθερο μαζί.

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας