pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καταγγέλλει την απαράδεκτη και απρόκλητη βία και καταστολή στο χωριό Καλαμιά Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σήμερα Παρασκευή 26- 5- 23 οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν, τραυμάτισαν, και συνέλαβαν κατοίκους της περιοχής για να προστατέψουν τα συμφέροντα ιδιωτικής εταιρίας

που σαν κοράκια καταστρέφουν τον τόπο μας λυμαίνονται δημόσιο χρήμα και ληστεύουν τον λαό  από τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενεργείας.

Για χατίρι της εταιρίας οι δυνάμεις καταστολής που υποτίθεται πως ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν  τους πολίτες,   με μεθόδους που θυμίζουν μαύρες εποχές, εκείνες της κατοχής χτύπησαν, τραυμάτισαν και συνέλαβαν στον σορό, χωρίς εντελώς απρόκλητα και χωρίς να το επιβάλει κανένα δημόσιο συμφέρον.   Κάπως έτσι λειτουργούσαν οι κουκουλοφόροι και οι γερμανοτσολιάδες στην κατοχή.

Οι ευθύνες βαρύνουν την κυβέρνηση και τις προηγούμενες, των άλλων αστικών κομμάτων, καθώς και τους κυρίους της Τοπικής Διοίκησης, που με διάφορους τρόπους άνοιξαν την κερκόπορτα με το παραμύθι της πράσινης ανάπτυξης καταστρέφοντας τον ίδιο μας τον τόπο.

Όσο και αν αισθάνονται σίγουροι ότι οι αγώνες για ζωή και στον τόπο μας θα σταματήσουν με τέτοιους τρόπους, τους διαβεβαιώνουμε ότι κάνουν λάθος.

Οι αγώνες για την καταλήστευση του λαού και την παράδοση της χώρας στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο θα δυναμώσει γιατί είναι υπόθεση όλων μας.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

  

 

 

 

Γραφειο τύπου

Κοζάνη 26-5-2023

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)