pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Βιολόγος, περιβαλλοντολόγος Νίκος Γιαννάκης για τη πλαστική ρύπανση σε βουνά και λίμνες αλλά και αυτή από τις εγκαταστάσεις ΑΠΕ... (δείτε το video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Ευτυχώς είναι κι ο Νίκος ο Γιαννάκης και μας θύμισε ότι πλαστικά δεν είναι μόνο τα κύπελα,

τα μπουκάλια και οι σακούλες αλλά είναι και οι χιλιάδες τόνοι συνθετικών, τοξικών που έχουν γεμίσει τα βουνά μας με τα πτερύγια των ανεμογεννητριών αλλά και τα εκατομμύρια τόνων τσιμέντου που θα μείνουν εκεί αιώνια για να θυμίζουν στις επόμενες γενιές το αίσχος του "πράσινου" ολέθρου"!!!

Στέφανος Πράσσος 

Δείτε το video από την εκπομπή "ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ" της ΕΡΤ3

πηγή: https://www.ertnews.gr/

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)