pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ακρίβεια στους λογαριασμούς ρεύματος Χ 2 (του Στέργιου Μποζίνη)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα 1. Είμαστε στο βάθρο των τριών πιό ακριβών χωρών της Ευρώπης στη χονδρική, όπως φαίνεται στον πίνακα εξαμήνου 2023.

Μαζί με Ιταλία και Ιρλανδία. Στην τελευταία στήλη με 137 €/MWh. Αυτό θα το πληρώνουμε στους λογαριασμούς της λιανικής απο τώρα.

 

2. Σαν να μη φθάνει αυτό ο ΔΕΔΔΗΕ θα εισπράξει μέσω των παγίων άλλα 207 εκ. Διότι η ΡΑΕ απεφάσισε από 1ης Μαίου να αυξήσει τα έσοδα του απο 774 σε 981 εκ .€ ετησίως. Ήτοι κατά 33%!!! Δλδ. Γιάννης κερνάει Γιαννης πίνει. Υποτίθεται ενα μονοπώλιο όπως ο ΔΕΔΔΗΕ θα έπρεπε να μειώνει τα πάγια του ή να τα κρατάει σταθερά, προς όφελος της κοινωνίας. Αλλά δια πυροβολισμού, το fund που τον ελέγχει (το κράτος ...δεν παρεμβαίνει στην τιμολογιακή του πολιτική , όταν είναι για αξήσεις) θέλει αύξηση κατά 33%. Ετσι απλά.Από τους επομενους λογαριασμούς!!

Στέργιος Μποζίνης μεταλλειολόγος . μέλος της Κ.Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. (Με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ένα Προοδευτικό ΤΕΕ

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)