pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κέρδισε τον Μαγνησιακό αλλά έχασε την άνοδο ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τη νίκη με σκορ 3-1 πήρε η ομάδα του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας επί του Μαγνησιακού, την Κυριακή 11 Ιουνίου, σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής  των Μπαράζ Ανόδου στην Γ' Εθνική.

Δυστυχώς ο Εορδαϊκός τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς, χάνοντας την άνοδο. Παρά την προσπάθεια των «πρασίνων» μέσα στην χρονιά, όπου κατέκτησαν το πρωτάθλημα του Α Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης αήττητοι, τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αυτή η μεγάλη χρονιά τελειώνει με πικρή γεύση και πλέον αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Στα αγωνιστικά, ο Εορδαϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51ο λεπτό, με τον Γαλανόπουλο να κάνει το 0-1 για τον Μαγνησιακό.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 78ο λεπτό με τον Ντερβίσι, ενώ ο Πούλιος στο 90ο λεπτό έκανε το 2-1, ανατρέποντας την κατάσταση, Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 94ο λεπτό και πάλι Ντερβίσι.

Στο Γήπεδο της Πτολεμαΐδας βρέθηκε λιγοστός κόσμος για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Έτσι, μετά και την τελευταία αγωνιστική, στην Γ Εθνική από τον 4ο Όμιλο ανέβηκαν οι Κιλελέρ, Μαγνησιακός και Αστέρας Σταυρού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: (Τσαγκαλίδης) Πίτσικος, Βούρτης (64’ Ντερβίσι), Μπαλίτσας, Στεργιόπουλος (90’ Βλάχου), Σέχι, Καβαλάρης (90’ Στεφανίδης), Χιμολάρι, Ματούλας (64’ Καλόγηρος), Πούλιος, Σωτηριάδης, Τρούπκος (64’ Τσαγκαλίδης)

Μαγνησιακός: (Θεοδώρου) Ράπτης (58’ Γρηγοριάδης), Δημητριάδης, Βέρτζος, Ζέρβας (58’ Ζαρκάδης), Βουρδάκης, Γαλανόπουλος, Λάμπος (69’ Γκέρτσος), Λουκάι,, Χριστίδης, Κέκιας (58’ Καΐλας), Βλάχος

Διαιτητής: Τζίκας

Α' Βοηθός: Φακάνας

Β' Βοηθός: Αλμπάντης

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για το
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)