pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης: Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία για το ναυάγιο στην Πύλο, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στις 19:00

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ένα ακόμα τρομακτικό έγκλημα του ιμπεριαλισμού με θύματα εκατοντάδες πρόσφυγες από όλες εκείνες τις χώρες της περιοχής μας, που οι ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις,

με οικονομική εκμετάλλευση και πολέμους έχουν οδηγήσει τους λαούς τους στην φτώχεια, την πείνα, τη δυστυχία και την απελπισία, όπου η μόνη διέξοδος είναι η φυγή τους προς την Ευρώπη.

Παρεμβάσεις που εξυπηρετούν τα αδηφάγα, απάνθρωπα συμφέροντα των μονοπωλιακών συμφερόντων και κερδών, αποτέλεσμα των ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων για τις αγορές και τις ενεργειακές πηγές. Τα συμφέροντα που υπερασπίζονται η ΕΕ, το ΝΑΤΟ, οι κυβερνήσεις των χωρών μελών τους και έχουν την απόλυτη ευθύνη για τα εγκλήματα αυτά.

Οι εκατοντάδες νεκροί, πνιγμένοι στα νερά της Μεσογείου, έξω από την Πύλο, προστίθενται στους χιλιάδες άλλους, που όλα τα προηγούμενα χρόνια και πρόσφατα έχασαν τη ζωή τους στο βωμό αυτών των συμφερόντων.

Ο λαός, το εργατικό κίνημα δεν θα μείνουμε αδιάφοροι. Εκφράζουμε την οργή, το θυμό μας ενάντια στους υπαίτιους αυτών των εγκλημάτων, την αλληλεγγύη μας στους λαούς αυτών των χωρών. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να γίνει η Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης, φιλίας, να πάψει να είναι υγρός τάφος χιλιάδων ανθρώπων.

Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι ιμπεριαλιστές από τη Μεσόγειο και τις χώρες της περιοχής.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους για συμμετοχή στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία που θα γίνει απόψε στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στις 7 μ.μ.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο