pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η πραγματική αλήθεια καταστροφής της περιοχής ! (γράφει η Sandra Bajic)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Η πραγματική αλήθεια καταστροφής της περιοχής !!!! Είναι σημαντικό να το διαβάζετε μέχρι το τέλος για να καταλάβετε.

 

Οι μεγαλύτεροι ψεύτες και φταίχτες είναι ο Περιφέραρχης, Βουλευτές Κοζάνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων κυριος Κοζάνης Διότι οι περισσότεροι τελικά είναι πουλημένοι και είναι υπάλληλοι Όχι των πολιτών Κοζάνης αλλά του Σαουρον τον μαύρο άρχοντα του Μορντορ ( δηλαδή σχέδιο είναι να γίνει όλα έρημος και μόνο φωτοβολταϊκά σαν στο άρχοντα τον δαχτυλιδιών).

Όχι δεν είναι φαντασία αλλά δυστυχώς ή πραγματικότητα όλα τα χωριά έτσι θα καταλήξουν αν δεν αγωνιστούμε το είπε ξεκάθαρα ο δικηγόρος των πολιτών στο βίντεο που κοινοποίησα!!!

Καθώς προσπάθησα πολλά πράματα να κάνω βρήκα κλειστές πόρτες πίστευα ότι φταίω εγώ ,ωμός μιλώντας με τους συμπολίτες   μας διαπίστωσα ότι και πόλοι άλλοι άνθρωποι το αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα κλειστές πόρτες γιατί άραγε;

..... τώρα φανερώθηκαν όλα!!!

Το σχέδιο ήτανε να καταστραφούν όλα !!!

Τα παιδιά μας θα φύγουν στο εξωτερικό !!!

Η περιοχή να ερημώσει για να ολοκληρωθεί το σχέδιο......

Δυστυχώς ήτανε πάρα πολύ ευνοϊκό το κόβιντ για αυτούς γιατί μπορούσαν να σκοτώσουν όποιον ήθελαν χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση όπως τον πατέρ Αυγουστίνο που τον δολοφόνησαν διότι αγωνιζόταν εναντίον της αδικίας που πήγαινε να γίνει στην περιοχή ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο ( Η έρευνα για το θάνατο του συνεχίζεται.... ).

Πλέον όμως μπορούμε να μιλάμε και με τα ονόματά οποίοι ευθύνονται ο Κασαπίδης είχε στα χέρια του τη μελέτη του ΑΝΚΟ για χωροταξικό αλλά δεν το κατέθεσε στη βουλή για να πάρει ΦΕΚ διότι δεν ολοκλήρωσαν Το σχέδιό τους τα πραγματικά του αφεντικά!

.... όλοι βουλευτές της περιοχής μα όλοι γνώριζαν Τι χρήματα έχουν πέσει στην περιφέρεια και κρατιούνται στα ταμεία και δεν δίνονται στην περιοχή να ανασάνει!!!

Είναι συνένοχοι πλήρως πλέον με κάθε τρόπο, δώσανε χρήματα στα 40 εκατομμύρια στους εργολάβους των φωτοβολταϊκών !!!!

Και άφησαν τα κλειστά μαγαζιά στην καραντίνα να καταστραφούν ολοσχερώς, ευθύνη τεράστια!!!!

Τώρα να πει κανείς υπάρχει δικαιοσύνη και αρχές είναι καθαρές;

Τα σας απαντήσω , μισά-μισά αστυνομία είναι μοιρασμένοι στα δύο οι μισοί είναι βρώμικοι και άλλοι μισοί φοβούνται να αντιδρούν γιατί φοβούνται τους βρώμικους !!!!

Ο υπάλληλος με τα γαλόνια που έπρεπε να είναι υπάλληλος του λαού αλλά τελικά είναι υπάλληλος των αφεντικών αυτόν , που έδινε εντολές να κλείνουν τα μαγαζιά και να γράφουν αβέρτα για να καταστραφούν τελείως.

Και στα δικαστήρια Υπάρχουν πολλοί ρουφιάνοι όταν πάω εκεί με παρακολουθούν να δουν τι θα πω με τον Εισαγγελέα ,κάθε φορά ................................... για αυτό πολλά πράγματα και πολλά στοιχεία έχω δώσει και σε άλλες εισαγγελικές αρχές και ............εκτός της Κοζάνης.

Και όταν λένε Αν πήραμε μίζες αποδείξτε τα !!!!

Απαντήστε τους ,δεν χρειάζεται γίνατε πόλοι φετινοί .

Οταν λέμε μίζες και δωροδοκίες εν έτη 2023 δεν μιλάμε για αυτά που ξέρατε επί του Παπανδρέου με πούρα και Mercedes τώρα τους υπόσχονται μία δουλειά για κάποιον δικό τους στο Δημόσιο ,"κάποια καρέκλα", ψηλά πράγματα δηλαδή ακόμη και για μία τυρόπιτα, ένα ουίσκι ,για μια μπύρα μας πουλάνε!!!!

Η μαφία των ρουσφετιών βάζει τους δικούς του ανθρώπους για δημοτικούς συμβούλους , περιφερειακούς συμβούλους , Βουλευτές για να μπορούν να εγκρίνουν αυτά που θέλουν αυτοί .Αν θέλετε να δείτε ποιοί είναι ένας-ένας ακολουθήστε το χρήμα και τις άδειες .....

Το δικαστήριο αργεί, γιατί εξετάζονται πάνω από 3.000 άτομα Επομένως υπομονή και εκεί θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Όμως δεν πρέπει να αναπαυθούμε ούτε μία στιγμή αυτοί δουλεύουνε πονηρά και πυρετωδώς για να εξυπηρετήσουν το αφεντικό για αυτό πρέπει να συνεχίζουμε τον αγώνα για να μην καταστρέψουν αυτό που μας απέμεινε η φύση"!!!!!

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι