pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αριστερή Συμπόρευση για την ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία: Κάλεσμα σε εκδήλωση με θέμα "ΑΠΕ - Ενέργεια και Περιβάλλον στη Δ. Μακεδονία"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας στην εκδήλωση –συζήτηση με θέμα τις ΑΠΕ, την Ενέργεια και το Περιβάλλον στη Δυτική Μακεδονία.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 και ώρα 11.00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας Μπουσίου & Εστίας 3 στην Κοζάνη

ü  Καλούμε όλους τους αγωνιστές του κινήματος και των κατοίκων που παλεύουν ενάντια στην εγκατάσταση των β.ΑΠΕ στην Περιοχή τους να μας μεταφέρουν την εμπειρία τους, τα προβλήματα και τις δυσκολίες του αγώνα.

ü  Καλούμε τους προέδρους των κοινοτήτων, τους μαζικούς φορείς και τους κατοίκους των οικισμών που αγωνίζονται για τις μετεγκαταστάσεις των οικισμών τους αλλά και ενάντια στις συνέπειες που έφερε η λειτουργία των ΑΗΣ και των Ορυχείων αλλά και τις συνέπειες που έφερε η πρόωρη και χωρίς αποκαταστάσεις «απολιγνιτοποίηση» να μας μεταφέρουν τα προβλήματά τους.

ü  Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς και τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας να μας πουν την άποψή τους για όλα αυτά τα ζητήματα που μας απασχολούν όλους και διερευνούμε τρόπους επίλυσης

Συζητάμε με τους μαζικούς φορείς και τους κατοίκους και συν-διαμορφώνουμε τις θέσεις μας για το καυτό θέμα των εγκαταστάσεων Βιομηχανικών ΑΠΕ, για την προστασία του Περιβάλλοντος και του Πρωτογενή τομέα στη Δυτική Μακεδονία.

Κοζάνη 29/6/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου -
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Χριστόφορος Ζαραλίκος "200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" | Δείτε ολόκληρη την παράσταση ! (video)


Ο «όρθιος κωμικός» και η «καυστική» πένα του Πιτσιρίκο…

Νατάσα Κεφαλοπούλου: Κρυολιπόλυση, η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο Medi Renatus στην Πτολεμαΐδα

Νατάσα Κεφαλοπούλου: Κρυολιπόλυση, η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο Medi Renatus στην Πτολεμαΐδα


Η κρυολιπόλυση είναι μία σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδ…

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2024 | Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2024 | Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»


Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ήταν κομμάτι μιας …

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Παναγιωτίδη «Μύθοι, Παρεξηγήσεις και Άβολες Αλήθειες της Ελληνικής Ιστορίας» (video & φωτογραφίες)
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Το μαύρο κουτί...

Το μαύρο κουτί...


Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου στο tvxs.gr.

Σε εξέλιξη η εκκένωση της Ράφας - Προ των πυλών το νέο μακελειό σε μια πόλη όπου 1,2 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι βρέθηκαν αναζητώντας καταφύγιο