pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΑΡ.ΣΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: "Εκλογή επικεφαλής του Σχήματος και Υποψήφιου Περιφερειάρχη"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πραγματοποιήθηκε χθες (16/7/23) με επιτυχία η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Σχήματος «Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία».

Τα μέλη και οι φίλοι της ΑΡ.ΣΥ ψήφισαν ομόφωνα την Εκλογική διακήρυξη και τον απολογισμό Δράσης. Κοινή ήταν η διαπίστωση για την αγωνιστική και αποτελεσματική πορεία του «Σχήματος» και μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Επαναβεβαιώθηκε η ορθότητα της πολιτικής Γραμμής και η συμμετοχή, ακόμα και πάνω από τις δυνάμεις και τις δυνατότητες, σε όλους τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Δυτική Μακεδονία τα τελευταία χρόνια.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να κατέλθει δυναμικά και με αξιώσεις στις Περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν την 8η Οκτωβρίου 2023 και επανεξέλεξε ομόφωνα επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον σημερινό Περιφερειακό Σύμβουλο, Στέφανο Πράσσο.

Το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθούν τα κείμενα της Συνέλευσης, πλευρές του προγράμματος και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Κοζάνη 17/7/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας