pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Δημήτρης Βλαχοπάνος στο kozani.tv για το νέο του μυθιστόρημα "από ήλιο και στάχτη" με αναφορές σε Μεσόβουνο και Πύργους Εορδαίας (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα, Δημήτρης ΒλαχοπάνοςTo νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη Βλαχοπάνου "από ήλιο και στάχτη" από τις εκδόσεις "γράμματα" κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία !

"Είναι μια ιδιαίτερη φωτεινή στιγμή -μέσα στο ζόφο των τελευταίων ημερών" μας λέει ο συγγραφέας για την κυκλοφορία του 15ου βιβλίου του και 7ου μυθιστορήματος, Ο Δημήτρης Βλαχοπάνος έχει πει πολλές φορείς ότι η Πτολεμαΐδα είναι η δεύτερη πατρίδα του, μιας και έζησε και δούλεψε αρκετά χρόνια στην περιοχή μας.

Μάλιστα στο βιβλίου του "από ήλιο και στάχτη", έχει ιδιαίτερες αναφορές στο Μεσόβουνο και στους Πύργους Εορδαίας. Ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης μίλησε μαζί του. Δείτε την ενδιαφέρουσα συζήτηση στο www.kozani.tv 

(video)

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)