pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Εορδαϊκός: "H στιγμή που όλοι μας περιμέναμε είναι γεγονός - Ήταν ένα καθοριστικό βήμα για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρευόμασταν"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Το Φ.Σ. Εορδαϊκός θα ήθελε να ενημερώσει τα ΜΜΕ, το φίλαθλο κόσμο της ομάδος και της περιοχής ότι σήμερα το μεσημέρι

(24/07/2023) έφθασε στα γραφεία του συλλόγου η επίσημη πρόσκληση της ΕΠΟ σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’ εθνική ενόψει της σεζόν 2023-24.

Με μεγάλη μας χαρά θα την αποδεχθούμε καθώς ο αγώνας της διοίκησης τα τελευταία τρία χρόνια είχε ως αποκλειστικό σκοπό την άνοδο της ομάδας στην Γ’ εθνική.

Με αίσθημα ευθύνης , και σοβαρότητας η διοίκηση του συλλόγου κινείται με σκοπό την δημιουργία μιας ομάδας που ο κόσμος του θα είναι περήφανος. Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και κρίσιμες καθώς θα πρέπει να συλλεχθούν όλα τα επίσημα έγραφα που θα συγκροτήσουν τον φάκελο της ομάδας με σκοπό να λάβουμε την πολυπόθητη αδειοδότηση για την συμμετοχή μας στην τρίτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να κάνουμε ένα κάλεσμα σε όλους εσάς, στον κόσμο, στους δημοσιογράφους, στους τοπικούς άρχοντες και στους επιχειρηματίες της περιοχής για μια διαρκή και ένθερμη στήριξη προς στην ομάδα.

Στο πρόσφατο παρελθόν κατάφεραμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Ήταν ένα καθοριστικό βήμα για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρευόμασταν.

Σήμερα το πέτυχαμε και πλέον ο Εορδαϊκός την νέα χρόνια θα αγωνίζεται στην Γ΄ εθνική.

Κατά καιρούς δεχθήκαμε έντονες κριτικές και αμφισβητήσεις σχετικά με τις επιδιώξεις που έχουμε για την ομάδα, σήμερα αποδείξαμε και με τις πράξεις μας ότι ο στόχος ήταν πάντα αυτός της ανόδου της ομάδας στη Γ Εθνική και τον πετύχαμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης όλους όσους συνέβαλαν για να φτάσει σήμερα η πρόσκληση στα γραφεία του συλλόγου. Ευχαριστούμε τον κόσμο ο οποίος καθημερινά «βομβάρδιζε» τα social του συλλόγου με μηνύματα αγωνίας, με καλοπροαίρετη κριτική, τους επιχειρηματίες της περιοχής που δήλωσαν διατεθειμένοι και πρόθυμοι να συνδράμουν την νέα –πολύ δύσκολη- χρόνια και όλους όσους μας χτυπήσαν την πόρτα για να μας βοηθήσουν ανιδιοτελός.

Ο Εορδαϊκός μας για να είναι δυνατός θα πρέπει να τον αγκαλιάσουμε όλοι. Να τον στηρίξουμε. Αν γίνει αυτό να είστε σίγουροι πως το ταβάνι μας θα είναι ο ουρανός.».

Γραφείο τύπου

"Φ.Σ. Εορδαϊκός" 

ΠΗΓΗ: www.eordaikos.gr

Δημοφιλή Νέα

Ο Κώστας Σκρέκας, το αρνί και το παντεσπάνι… Κατά τα άλλα χρόνια πολλά ! (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)

Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)


Οι άνθρωποι είναι «αλλού», γενικά. Ειδικά, όμως, όταν μι…

FESTIVALITO 8 – 11 Μαΐου: Νέο πολιτιστικό τετραήμερο  από την «Υψικάμινο»

FESTIVALITO 8 – 11 Μαΐου: Νέο πολιτιστικό τετραήμερο από την «Υψικάμινο»


Χτίζοντας επάνω στην επιτυχία και την αποδοχή του Φεστ…

Κάθε Μεγάλη Παρασκευή θυμάμαι τη Μακρόνησο! | video

Κάθε Μεγάλη Παρασκευή θυμάμαι τη Μακρόνησο! | video


Το κολαστήριο της Μακρονήσου ιδρύθηκε στις 3 του Απρίλ…

O Βλάσης Αγτζίδης παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Μεταξύ Σεβρών και Λωζάννης» στη Θεσσαλονίκη 8 Μαΐου 2024
Σαν σήμερα 3 Μαΐου

Σαν σήμερα 3 Μαΐου


Σαν σήμερα 3 Μαΐου - Μια ματιά στην ιστορία του τόπ…

Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο... (του Νίκου Βουνοτρυπίδη)

Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο... (του Νίκου Βουνοτρυπίδη)


Όταν αποφυλακίζεις τον Μιχαλολιάκο, δείχνεις το πόσο σ…