pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Βγήκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Φ.Σ. Εορδαϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία των καρτών ενίσχυσης και των καρτών διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024.

Συγκεκριμένα από σήμερα Παρασκευή (4/8) ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας μπορεί να προμηθευθεί τις κάρτες ενίσχυσης των 20€ ,οι οποίες αφορούν την δωρεάν είσοδο ΕΝΟΣ και ΜΟΝΟ επίσημου αγώνα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όποτε ο κάτοχος αποφασίσει να την χρησιμοποιήσει.

Επίσης δίνεται και η δυνατότητα απόκτησης κάρτας διαρκείας το κόστος της οποίας είναι 100€ και περιλαμβάνει την δωρεάν είσοδο όλων των εντός έδρας παιχνιδιών.

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός κατανοεί τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο μέσος συμπολίτης μας και μ’ αυτή την κίνηση δίνει την δυνατότητα να μετουσιώσει ο καθένας την αγάπη και την οικονομική στήριξη προς τον σύλλογο έμπρακτα. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά η πόλη, ο νόμος, και ο αθλητισμός του τόπου αξίζει να έχει έναν σύλλογο υγιή, δυνατό και καθαρό. Για να γίνει αυτό απαιτείται η στήριξη του καθενός μας. Ο Εορδαϊκός πλέον επέστρεψε εκεί που ανήκει και η οικονομική και η έμπρακτη στήριξη πλέον είναι υπόθεση όλων μας.

Τρόποι παραλαβής:

Ο οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει μια ή περισσότερες κάρτες ενίσχυσης ή διαρκείας θα μπορέσει να επικοινωνήσει στην σελίδα της ομάδα στο Facebook “ Φ.Σ. Εορδαϊκός Ακαδημία Ποδοσφαίρου”, στο account του Instagram “eordaikos_fc”,αλλά και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Απο τα καφέ: Ta Panda - Παλαιών Πατρών Γερμανού 6 Αφρόκρεμα - 25ης Μαρτίου 39 και Παυλίδη Αδαμοπούλου 41 Κομμωτήριο MPIMPAS FADEZ 25ης Μαρτίου 28 Και δια ζώσης στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης» , όταν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Θανάσης Παφίλης: Η μεταφορά οπλισμού από την Ελλάδα στην Ουκρανία μετατρέπει την χώρα μας σε μέρος του πολέμου (video)
Ο ένας στους 7 εφήβους (14%) στην Ελλάδα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν από τους 2 γονείς του - Ανησυχητικά ευρήματα σε μελέτη του ΕΠΙΨΥ
ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης:
Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 17 και αύριο Σάββατο 18 Μαΐου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Καλαμιά Κοζάνης 1 ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ... (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
ΚΚΕ Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας: Στα ορυχεία και τους ΑΗΣ της περιοχής έφτασε το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ
Σαν Σήμερα 17 Μαΐου

Σαν Σήμερα 17 Μαΐου


17 Μαΐου 2019 Σαν σήμερα