pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στέφανος Πράσσος: Η Καλαμιά Κοζάνης μας δείχνει το δρόμο με τη μεγάλη νίκη απέναντι στα συμφέροντα των ΑΠΕ. Αξίζουν συγχαρητήρια οι κάτοικοι του μικρού χωριού !

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο υποψήφιος Περιφειάρχης Δυτικής Μακεδονίας μίλησε στο www.kozani.tv για τη μεγάλη νίκη της Καλαμιά απέναντι στα μεγάλα συμφαίροντα των ΑΠΕ.

 Η Καλαμιά Κοζάνης μας δείχνει το δρόμο με τη μεγάλη νίκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια οι κάτοικοι του μικρού χωριού, τόνισε ο Στέφανος Πράσσος στη συνέντευξη που παραχώρισε στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη.

Δείτε το video

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)
diaititis.gr: Στην πειθαρχική παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή»

diaititis.gr: Στην πειθαρχική παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή»


Συνεχίζεται το «τρίτο ημίχρονο» από τον επεισοδιακό α…