pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Κατέπεσαν οι κατηγορίες κατά των μεταναστών για απόπειρα εμπρησμού

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ελεύθεροι αφέθηκαν τη Δευτέρα και οι υπόλοιποι 9 από τους 13 πρόσφυγες και μετανάστες που

«συνελήφθησαν» από τους φασίστες κατά την διάρκεια πογκρόμ στην Αλεξανδρούπολη και αντιμετώπιζαν κατηγορίες για απόπειρα εμπρησμού με κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Μετά από την απολογία τους, με την σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, καθώς οι κατηγορίες κατέπεσαν.

Σημειώνεται ότι οι 13 μετανάστες κρατούνταν μόνο λόγω των καταθέσεων των τριών ακροδεξιών «σερίφηδων», οι οποίοι έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι τέσσερεις πρώτοι μετανάστες είχαν επίσης αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, επιβεβαιώνοντας πως τα φασιστοειδή επιχείρησαν με ένα κραυγαλέο ψέμα να στήσουν μια σκευωρία σε βάρος των μεταναστών για να δικαιολογήσουν το ρατσιστικό και αποτρόπαιο ανθρωποκυνηγητό.

Οι μετανάστες παραμένουν διοικητικά κρατούμενοι με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην χώρα και θα μεταφερθούν στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Την ίδια ώρα το φασιστοειδές που εμφανίζεται σε νέο βίντεο να «συλλαμβάνει» ξεριζωμένους, πήγε με τον συνήγορό του στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, αφού πρώτα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τον ταυτοποίησε. Ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

https://www.902.gr/

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Super Market
Super Market
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο