pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πολιτιστικό Σύλλογος "ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ": ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ" καλεί τα μέλη του

σε  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και ώρα 19:00, στο  Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα γίνει την Τρίτη 29 Αυγούστου και ώρα 19:00, στον ίδιο χώρο και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, η Συνέλευση θα γίνει την: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 και ώρα 19:00 

στο ΒΑΡΒΟΥΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ 

Α) Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. 

Β) Οικονομικός απολογισμός 

Γ) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 

Οι εκλογές του Συλλόγου μας θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 από τις  9:00 μέχρι τις 17:00, στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας επί της  οδού Δήμητρας 1, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής  Επιτροπής. Παρακαλούνται τα μέλη που  επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. και για τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6984306007 κ. Αλίκη Μπισούκη.

Με Εκτίμηση το Δ.Σ.

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Super Market
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Super Market
Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING
Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου: Οι θερμοκρασίες σε  Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, Γρεβενά, Καστοριά, Σέρβια,  Βελβεντό, Ποντοκώμη, Μεσόβουνο,  Αιανή, Αμύνταιο, Ακρινή, Βλάστη, Κρόκο