pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Συνδυασμός Ελπίδα - Γεωργία Ζεμπιλιάδου: "Κασαπίδης - Αμανατίδης | Η συγκάλυψη έγινε πλέον αποκάλυψη!"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σκηνές από αυτό που θα δούμε κατά την προεκλογική περίοδο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (1/9) στη συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel 

μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Δυτικής Μακεδονίας.

Οι κύριοι Κασαπίδης και Αμανατίδης που επί τέσσερα χρόνια αλληλοσυγχαίρονταν   και αλληλοϋποστηρίζονταν για το «σημαντικό τους έργο», την πρώτη κιόλας μέρα της προεκλογικής περιόδου «ανακάλυψαν» λάθη, αστοχίες, σοβαρές παραλείψεις και κακοδιαχείριση ο ένας για τον άλλο, εκτοξεύοντας πολλές και διάφορες αλληλοκατηγορίες. Η συγκάλυψη έγινε πλέον αποκάλυψη!

Τραγικοί, δυστυχώς, και οι δύο. Ο προγραμματικός λόγος, οι θέσεις και οι προτάσεις χάθηκαν μπροστά στην ανάγκη να αποδείξουν ποιος είναι χειρότερος από τον άλλο. Κατέβασαν, έτσι, πάρα πολύ τον πήχη και κατάφεραν να περάσουν από κάτω.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από κανέναν τους. Η πρεμούρα τους για την εξυπηρέτηση του προσωπικού τους συμφέροντος και όλων των άλλων συμφερόντων που εκπροσωπούν, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα πιο κάτω.

Ο εμφύλιος μόλις ξεκίνησε και απ’ ό,τι φάνηκε θα δούμε και άλλα παρόμοια επεισόδια καθώς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το μόνο για το οποίο καίγονται οι κ. Κασαπίδης και Αμανατίδης είναι να πετύχουν το σκοπό τους. Ένα σκοπό όμως που σε καμιά περίπτωση δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα του συνόλου των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, που δεν έχουν ανάγκη από διχασμούς αλλά από συγκλίσεις, συνθέσεις, ένωση των δυνάμεων, σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις.  

Στη Δυτική Μακεδονία αξίζει ένα πολύ καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον όπου θα βρίσκουν τόπο και χώρο τα παιδιά μας για να ξεδιπλώσουν τα όνειρα τους. Κι αυτό το μέλλον θα το κερδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο