pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η Δυτική Μακεδονία στης 8 Οκτώβρη έχει μια μοναδική «ΕΛΠΙΔΑ» (του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Σεραφείμ Γιάννη)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Δυτική Μακεδονία στης 8 Οκτώβρη έχει μια μοναδική «ΕΛΠΙΔΑ»

του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Σεραφείμ Γιάννη

Φίλες και Φίλοι,

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα ότι η Δυτική Μακεδονία βρίσκεται στην χειρότερη στιγμή της. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι οι δυσμενείς συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την βίαιη απολιγνιτοποίηση έφεραν τραγικά αποτελέσματα για τον τόπος μας. Είναι γνωστό επίσης ότι η περιφερειακή αρχή του Γιώργου Κασαπίδη είχε έναν πραγματικά αρνητικό ρόλο σε όλο αυτό κάνοντας τον μεσάζοντα της κυβέρνησης επί τέσσερα χρόνια και συμμετέχοντας ενεργά στην καταστροφική αυτή πολιτική. Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας γνωρίζουν καλά ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια για χαμένες ευκαιρίες και για αυτό δεν μπορούν να εμπιστευτούν πρόσωπα τα οποία είχαν ενεργό ρόλο σε όλο αυτό, είτε ήταν στην τοπική αυτοδιοίκηση είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

Η παράταξη «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιάδου είναι μια πραγματική ελπίδα για τον τόπο μας. Με εμπειρία ετών σε καίριες θέσεις, σοβαρότητα , αποφασιστικότητα και κυρίως προτάσεις πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας πραγματική αντιπολίτευση, κοιτώντας τον πολίτη στα μάτια, με ουσιαστικές παρεμβάσεις, συμμετοχή στους αγώνες της τοπικής κοινωνίας, προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στάθηκε δίπλα στο πλευρό του κάθε Δυτικομακεδόνα!

Το πρόγραμμα της παράταξή μας, είναι προϊόν συστηματικής πολιτική και επιστημονικής δουλείας και αποτελεί λύση στα καυτά, σοβαρά προβλήματα της περιφέρειάς μας.

Σας προσκαλώ να το μελετήσετε, να το κρίνετε και να το συγκρίνετε…

Αγαπητοί συμπολίτες, όσοι με γνωρίζετε καλύτερα θα ξέρετε πως η πορεία μου με τα κοινά δεν ξεκίνησε χθες αλλά έχει ρίζες ακόμη και από τα φοιτητικά μου χρόνια. Συνεχίζεται με το επάγγελμα του γεωπόνου που μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να έρθω σε επαφή με τα προβλήματα παραγωγών, κτηνοτρόφων, μεταποιητών, επιστημονικών φορέων, από άκρη σε άκρη στην περιφέρειά μας.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο δεν μένω αμέτοχος.

Συντάσσομαι με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου και την παράταξη «Ελπίδα» με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα πλάι σε έμπειρα στελέχη καλούμε να αναδείξω τα προβλήματα της γενιάς μου και του κλάδου μου . Δηλώνω παρών και με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω δράση με πάθος και όραμα για τον τόπο σας καλώ όλους να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια.

 

Σεραφείμ Α. Ιωάννης                                                                                        
Γεωπόνος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Κοζάνης

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Super Market