pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αριστερή Συμπόρευση για την ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία: "Απαράδεκτη προσπάθεια παρέμβασης της «Kiefer» στις εκλογές της Καλαμιάς"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Δεν μπόρεσε να το χωνέψει ακόμα η «Kiefer» ότι η εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού «τέρατος» στην Καλαμιά έχει ακυρωθεί οριστικά και αμετάκλητα

από τον αγώνα των κατοίκων και με τη βούλα του νόμου, πλέον.

Η «Kiefer» εταιρεία που ανέλαβε να κατασκευάσει το συγκεκριμένο έργο για λογαριασμό της «Lightsource BP» (θυγατρική της γνωστής πετρελαϊκής, πολυεθνικής BP) σε μια προσπάθεια παρέμβασης στα εσωτερικά της Κοινότητας κάλεσε τους υποψήφιους Προέδρους της Καλαμιάς σε γνωστό ξενοδοχείο της Κοζάνης για να τους μιλήσει…

Να τους πει τι άραγε;

Οι κάτοικοι που βρίσκονται πάντα σε αγωνιστική ετοιμότητα παραβρέθηκαν για διαμαρτυρία έξω από το Ξενοδοχείο με τη συνδρομή μελών της «Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά της άναρχης και υπέρμετρης εγκατάστασης ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία»

Οι ελάχιστοι, ευτυχώς, υποψήφιοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εταιρείας, ντράπηκαν όταν είδαν τους συγχωριανούς τους και αποχώρησαν.

Καλούμε τη συγκεκριμένη Εταιρεία αλλά και όσες άλλες προσπαθούν να παρέμβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές να εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια επαναφοράς της πολιτικής ζωής στα χρόνια του «Μαυρογιαλούρου». Οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας πλέον δε χειραγωγούνται και θα εκλέξουν αυτούς που θεωρούν ότι εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντα του Λαού και του Τόπου τους.

Συγχαίρουμε για ακόμα μια φορά τους κατοίκους της Καλαμιάς για την αγωνιστική τους ετοιμότητα που στηρίζει την διαχρονική τους απόφαση για να μη γίνει η εγκατάσταση βιομηχανικού Φωτοβολταϊκού πλησίον του Οικισμού.

Τα μέλη και οι φίλοι της «Αριστερής Συμπόρευσης» που ήμασταν από την πρώτη στιγμή σε όλους τους αγώνες των κατοίκων δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα μαζί και στους επόμενους αγώνες με τους Κατοίκους της Καλαμιάς και όλων των οικισμών που παλεύουν για το δίκιο, την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα να ζήσουν στα χωριά τους σε ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς τις πάσης φύσεως ενοχλητικές, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Το δίκαιο και οι αγώνες θα νικήσουν

Κοζάνη 6/9/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο