pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΚΝΕ Δυτικής Μακεδονίας: "Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή σε Πτολεμαΐδα και Γρεβενά"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ –Οδηγητή στις πόλεις της Πτολεμαϊδας στο Πέτρινο Σχολείο την Πέμπτη 31 Αυγούστου

και των Γρεβενών την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη στο πάρκο Μανιταριών.

Το σύνθημα του Φεστιβάλ «Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό, για να "γενούνε τα σκοτάδια λάμψη" (Ν. Χικμέτ)», έφτασε σε νέους, αλλά και κόσμο κάθε ηλικίας, που βρέθηκε στο χώρο παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στις δραστηριότητες.

Στην Πτολεμαΐδα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με συναυλία από τον Ζωγράφο. Στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πέτρος Ταταρίδης. Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε   από την Αναστασία Γεωργιάδου μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, που μεταξύ άλλων κάλεσε μπροστά και στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη, να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στο Δήμο Εορδαίας, προκειμένου να δυναμώσει ο αγώνας του λαού, η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευσή του, απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα ΕΕ, κυβέρνησης και των εκπροσώπων τους και σε περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα «Λαϊκά Προάστια».

Στα Γρεβενά πραγματοποιήθηκε κεντρική ομιλία από τον Θανάση Χαστά μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Η βραδιά έκλεισε με γλέντι από το λαϊκό συγκρότημα Prima Vista.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη