pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Βασίλης Τζιουράς στο kozani.tv για τις μεγάλες ζημιές από τις βροχές στα ροδάκινα του Βελβεντού. Μήνυμα συμπαράστασης στους αγρότες και σε όλους τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας από τις μεγάλες πλημμύρες ! (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Για τις πολύ μεγάλες ζημιές στα ροδάκινα του Βελβεντού από τις έντονες βροχοπτώσεις μίλησε στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη και στο www.kozani.tv

ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου και αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, Βασίλης Τζιουράς. "Οι αγρότες της περιοχής μας βρίσκονται σε δύσκολη στιγμή μιας και χάνουν μεγάλο μέρος της παραγωγής τους λίγο πριν τη συγκομιδή, ενώ οι απαρχαιωμένοι κανονισμοί του ΕΛΓΑ δεν προβλέπουν αποζημιώσεις από βροχές".

Ταυτόχρονα ο κ. Τζιουράς έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους συναδέλφους αγρότες και σε όλους τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας από τις μεγάλες πλημμύρες !

Δείτε το video

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)

Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)


Οι άνθρωποι είναι «αλλού», γενικά. Ειδικά, όμως, όταν μι…

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για το