pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Παύλος Παραστατίδης - Πρόεδρος Κοινότητας Μεσοβούνου και εκ νέου Υποψήφιος με τον συνδυασμό " Ενωμένη Εορδαία" και τον Π. Πλακεντά. " Να ανοίξουμε δρόμους ελπίδας για τους Νέους"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πριν τέσσερα χρόνια αναλάβαμε το τιμόνι της Κοινότητας Μεσοβούνου. Θέσαμε στόχους και προτεραιότητες. Στο ξεκίνημα μας ξέσπασε η πανδημία , η οποία είχε αρνητικές επίπτωσής παγκοσμίως.

Έχοντας άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο για τον Δήμο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά , τις υπηρεσίες του Δήμου , την Περιφέρεια , τους φορείς , προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες προς όφελος των πολιτών μας . Σταθήκαμε υπεύθυνα
και πάντα δίπλα στον άνθρωπο που χρειάστηκε την στήριξη μας σε θέματα του πρωτογενούς τομέα, της επίλυσης των προβλημάτων που αναγεννήθηκαν , τον καλλωπισμό στην Κοινότητα , την αναβάθμιση της Ιστορίας μας , την ανάπλαση του Μνημείου πεσόντων της 23 Οκτωβρίου 1941 . Στο οποίο έγινε μερική αποκατάσταση και θα ολοκληρωθεί εντός του έτους . Δημιουργήσαμε συνθήκες ώστε να επισκεφτούν την ημέρα των επετειακών εκδηλώσεων Μνήμης διάφορες
σχολικές βαθμίδες ανά την Ελλάδα γνωρίζοντας την μαρτυρική Ιστορία μας .
Γίνανε πολλά που είναι ορατά , όμως κρίσιμα ζητήματα δεν
προχωρήσανε , με παρεμβάσεις μας όμως βρίσκονται στο στάδιο
υλοποίησης .
Αγαπητή φίλοι οι καιροί αλλάζουν και οι ευκαιρίες είναι ορατές.
Έχοντας επίγνωση των απαιτήσεων της Κοινότητας μας είμαι έτοιμος να συνεχίσω να συνδράμω για τα συμφέροντα του τόπου μας , την κάθε δυνατή ηθική και υλική υποστήριξη μου στην αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα , βασικού πυλώνα των αγροτών μας και της οικονομίας του τόπου μας.
Στις αυτό διοικητικές εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου βαδίζουμε
αχρωμάτιστα. Οι κίτρινες , πράσινες , μπλε ,κόκκινες ταμπέλες , είναι τα χρώματα της φύσης , των παιδικών χαρών , των πάρκων , και όχι για να καθορίζουν το μέλλον των μικρών Κοινοτήτων .
Ότι στερήθηκε από την Κοινότητα μας , οφείλουμε να το διεκδικήσουμε με σεβασμό και αλληλεγγύη .
Να ανοίξουμε δρόμους ελπίδας για τους νέους .

Παύλος Παραστατίδης
Πρόεδρος της Κοινότητας και εκ νέου υποψήφιος

Για το Τοπικό συμβούλιο Μεσοβούνου

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Ο Κώστας Σκρέκας, το αρνί και το παντεσπάνι… Κατά τα άλλα χρόνια πολλά ! (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)

Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)


Οι άνθρωποι είναι «αλλού», γενικά. Ειδικά, όμως, όταν μι…