pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γ. Π. Αστυνομική Διεύθυνση Δ. Μακεδονίας: "Μερική Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Ε.Ο. Κοζάνης - Λάρισας"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται, μετά από Απόφαση του

Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης:

A) η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, των οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λάρισα, επί της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Λάρισας και κινούνται εντός της εδαφικής αρμοδιότητας Π.Ε. Κοζάνης, λόγω ύφεσης των καιρικών φαινομένων στην Π.Ε. Λάρισας και

Β) η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας, όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λάρισα, επί της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Λάρισας που έχουν ως τελικό προορισμό οποιαδήποτε περιοχή νοτίως του Τύρναβου και κινούνται εντός της εδαφικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Κοζάνης.

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)