pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Τέλος από την Κοζάνη ο Θωμάς Πιρίτζαους - "Η αποχώρηση μου από την ομάδα δεν ήταν δικιά μου απόφαση και σίγουρα δεν γίνεται με τον καλύτερο τρόπο"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μετά από 3 υπέροχες στην σεζόν με την ομάδα της Κοζάνης στην δεύτερη μου θητεία καταφέραμε να εκπληρώσουμε σχεδόν όλους

τους στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής με τον πιο σημαντικό να αγωνιστεί η ομάδα ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες μετα από 42 χρόνια τελειώνει η συνεργασία μας!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε και όσους ήταν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια εξαρχής και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια!!

Η αποχώρηση μου από την ομάδα δεν ήταν δικιά μου απόφαση και σίγουρα δεν γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος θα με κρατούσε έξω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τουλάχιστον 6 μήνες.

Η ομάδα αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεργαστούμε άλλο παρόλο που μου έλεγαν ότι θα σε στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε να επανέλθεις!

Με το λόγο ότι δεν θέλει να πληρώσει κάποιον παίκτη τραυματία η οτι θα αργήσω να επανέλθω λες και δεν τραυματιστηκα σε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Μέσα σε όλα αυτά δεν είχε καλύψει και πλήρως τα έξοδα του χειρουργείου οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς η συνεργασία δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό δεν δόθηκε εξήγηση!!

Παρόλα αυτά εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην Β εθνική να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο του νομού!

ΠΗΓΗ: Thomas Piritzaous

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)