pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πομάσκι: "Δεν θα σταματήσουμε να διδάσκουμε τον σεβασμό και την αγάπη στον συνάνθρωπο"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Γιώργος Πομάσκι μίλησε για την ουσία του Αθλητισμού και το χρέος των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν, απέναντι στον φασισμό.

Το δικό του μήνυμα για τον φετινό Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη που συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από ΧΑυγίτες, έστειλε ο προπονητής Στίβου Γιώργος Πομάσκι.

Ο Γιώργος Πομάσκι μίλησε για την ουσία του Αθλητισμού και το χρέος των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν, απέναντι στον φασισμό.

«Είμαι ο Γιώργος Πομάσκι και είμαι προπονητής στίβου. Τιμή μου να συμμετέχω στην εκδήλωση για τον Παύλο, δέκα χρόνια από την δολοφονία του. Δυστυχώς, βλέπουμε αυτά τα δέκα χρόνια να συνεχίζονται αυτά τα φαινόμενα.

Εμείς στον Αθλητισμό δεν θα σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε την πειθαρχία, τον σεβασμό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο» αναφέρει στο μήνυμά του ο Γιώργος Πομάσκι στο βίντεο που ανήρτησε ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» στο Facebook. 

ΠΗΓΗ: www.rosa.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)