pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας για την αναβολή διοργάνωσης των ποδοσφαιρικών αγώνων και την ανάγκη αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες της αδυναμίας διοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα, αυτή τη φορά και στην Πτολεμαΐδα

μετά την Κοζάνη, με την αναβολή του εντός έδρας αγώνα του Εορδαϊκού με τον Βατανιακό.

Και σε αυτή την περίπτωση, όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι και αποποιούνται της ευθύνης τους συνεχίζοντας το πινγκ-πονγκ ευθυνών και ανακοινώσεων. Οι ψευτοκαβγάδες γίνονται πάνω στα συντρίμμια της εγκατάλειψης που δημιούργησαν οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, αλλά και των εκπροσώπων τους στην Τοπική Διοίκηση.

Αν επρόκειτο για έργα που θα εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα και τα κέρδη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, τότε οι διαδικασίες θα ήταν fast track και θα ξεπερνιόντουσαν τα εμπόδια εν μία νυκτί.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας βρίσκεται μακριά από λογικές ανάθεσης σε κάποιους «παράγοντες» να λυθούν τα προβλήματα. Επιδιώκουμε τη μέγιστη συνεργασία και δραστηριοποίηση όλων στα σωματεία, στις ενώσεις και στις ομοσπονδίες ώστε οι άνθρωποι του αθλητικού κινήματος να διεκδικήσουν από Δήμο, Περιφέρεια και κράτος την άμεση λύση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν.

Απαιτούμε:

Να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκδοθεί άμεσα η άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

Να διεκδικηθεί η επαρκής χρηματοδότηση για τη συντήρηση και αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Εορδαίας και στις τοπικές κοινότητες.

Προσλήψεις όλου του απαραίτητου προσωπικού, με μόνιμες σχέσεις εργασίας και πλήρη δικαιώματα, για τη φύλαξη, τη σωστή λειτουργία και καθαριότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων και λοιπών χώρων άθλησης του Δήμου Εορδαίας.

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου -
Χριστόφορος Ζαραλίκος

Χριστόφορος Ζαραλίκος "200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" | Δείτε ολόκληρη την παράσταση ! (video)


Ο «όρθιος κωμικός» και η «καυστική» πένα του Πιτσιρίκο…

Νατάσα Κεφαλοπούλου: Κρυολιπόλυση, η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο Medi Renatus στην Πτολεμαΐδα

Νατάσα Κεφαλοπούλου: Κρυολιπόλυση, η αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο Medi Renatus στην Πτολεμαΐδα


Η κρυολιπόλυση είναι μία σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδ…

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2024 | Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2024 | Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»


Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ήταν κομμάτι μιας …

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Παναγιωτίδη «Μύθοι, Παρεξηγήσεις και Άβολες Αλήθειες της Ελληνικής Ιστορίας» (video & φωτογραφίες)
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Φωτογραφίες του Χρήστου Τσαρτσιανίδη και του top-sport.gr από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών στην Λευκόβρυση Κοζάνης (Photos)