pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποίησε περιοδεία στις εγκαταστάσεις Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τους Στολτίδη Νόντα υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και

την Κουζιάκη Τίνα υποψήφια Δήμαρχο Κοζάνης πραγματοποίησε περιοδεία στις εγκαταστάσεις Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ.

Στην περιοδεία οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ομιλία στους εργαζόμενους και να συζητήσουν για τις επικείμενες εκλογές αλλά και γενικότερα για τις συνθήκες που επικρατούν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε από την πλευρά της αντιπροσωπείας ότι με μαχητικότητα και απαιτητικότητα οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης προσπαθούν να φτάσουν καθημερινά σε όλους τους εργαζομένους. Σε κάθε χώρο, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα εργοτάξια για να τους καλέσει σε συμπόρευση, σε μικρούς και μεγάλους αγώνες αλλά και για να ακούσει από πρώτο χέρι τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ίδιων των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα αναδείχτηκε ότι η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές της Κυριακής στον Δήμο Κοζάνης και στην Περιφέρεια , αλλά και στους αγώνες, αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση, ώστε την επόμενη ημέρα των εκλογών περισσότεροι εκλεγμένοι αγωνιστές να βρίσκονται στο πλευρό των διεκδικήσεων των εργαζομένων.

Τέλος , κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία της Κοζάνης στις 19:00.

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για το
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)