pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ήρθε η ώρα και εμείς οι αγρότες του Μεσοβούνου «να πάμε αλλιώς» ! (του Κώστα Ουζουνίδη υποψήφιου στο τοπικό συμβούλιο Μεσοβούνου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Οι εκλογές είναι εδώ. Στις 8 Οκτωβρίου θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιοι θα διοικήσουν κοινότητες, δήμους και περιφέρεια για τα επόμενα πέντε χρόνια !

Το δίλημμα παραμένει ο προσανατολισμός όλων όσων ζητούν τη ψήφο σου. Στο Μεσόβουνο, μια αγροτική κοινότητα, όπως και σε όλη την χώρα, ο γεωργικός κόσμος βρίσκετε με την πλάτη στο τοίχο. Τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων είναι τεράστια.

Διαχρονικά εφαρμόζονται πολιτικές που συρρικνώνουν τα εισοδήματά μας και την ίδια την παραγωγή. Τα μεγάλα έξοδα σε εφόδια και μηχανήματα από τη μια και οι χαμηλές τιμές του παραγόμενου πλούτου, εκμηδενίζουν τις μεγάλες προσπάθειες των οικογενειών μας, οδηγώντας τες σε τέλμα. Ένα απάνθρωπο μοντέλο με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλων των κυβερνήσεων και των τοπικών διοικήσεων, ωθούν τον κόσμο της γεωργίας στα κενό.

Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν!

Οι παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, έχοντας έναν εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό, όλα αυτά τα χρόνια, αγωνίζεται ενάντια στα κέρδη των μεγάλων ομίλων που εκτοξεύουν τα έξοδα μας από τη μια και προσπαθούν να πάρουν το κόπο μας για ένα κομμάτι ψωμί από την άλλη.

Στέλνουμε κάλεσμα σε όλους τους μικρούς αγρότες και κτηνοτρόφους να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτιά μας σε περιφέρεια, δήμους και χωριά, για να μπορέσουμε την επόμενη ημέρα, ακόμη πιο δυνατοί, να αντιπαλέψουμε τις αντιδραστικές πολιτικές και τις μαύρες εποχές που έρχονται.

Να μπορέσουμε να απαιτήσουμε εγγυημένες τιμές στα προϊόντα μας, χαμηλό κόστος παραγωγής, ουσιαστική αλλαγή στο κανονισμό του ΕΛΓΑ χωρίς αύξηση των ασφαλίστρων. Να αντιπαλέψουμε τα «τέρατα» της πράσινης ανάπτυξης που δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στα βουνά και τις πεδιάδες μας στο όνομα του κέρδους τους.

Για να μπορέσουμε να ανασάνουμε, «για να πάμε αλλιώς» !

 

Κώστας Ουζουνίδη υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Μεσοβούνου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας και υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Ταταρίδη

Λαϊκή Συσπείρωση:

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)