pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η "πράσινη" αγριότητα μπρος στα μάτια μας... Μπείτε στον Γεωπληροφοριακό Χάρτη της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας). Περιηγηθείτε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα !

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η "πράσινη ανάπτυξη μαυρίζει τις ζωές μας" !

Μπείτε στον Γεωπληροφοριακό Χάρτη της ΡΑΕ της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, περιηγηθείτε και δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τι ακριβώς συντελείται στην περιοχή μας αλλά και σε όλη τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

Τι έχει ήδη αδειοδοτηθεί και όλα τα αιτήματα αδειοδότησης έως τώρα, για κάθε μορφή των λεγόμενων ΑΠΕ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα !

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα:

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)