pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γιάννης Γκέγκας και Αριστέα Αδαμίδου στο kozani.tv. Μια συζήτηση που ίσως πρέπει να ξαναδείτε !!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα (Συνέντευξη Ιούλιος 2023) - Ξεκίνησε από το Ανθοχώρι Μετσόβου, εκεί «Στους πρόποδες του Λάκμονα», έζησε το μεγάλο μέρος της ζωή του στην Πτολεμαΐδα

ανατρέποντας το "μαύρο ριζικό" με την προοδευτικότητα και την εργατικότητά του. Ο λόγος για τον 83χρονο Γιάννη Γκέκα!

Η μουσική ταινία μικρού μήκους της εγγονής του Αριστέας Αδαμίδου μας έφερα κοντά για μια συνέντευξη διαφορετική από της άλλες, μια συζήτηση γεμάτη από ειλικρίνεια, σεβασμό και την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Είναι αλήθεια ότι νοιώθω ιδιαίτερα τυχερός που απέκτησα έναν φίλο σαν τον κύριο Γιάννη !

Συγχαρητήρια πολλά στην 17χρονη Αριστέα για τη μουσική ταινία, αφιέρωμα στη ζωή του παππού της, με τίτλο «Στους πρόποδες του Λάκμονα» και την ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω σε επαφή με τη σπουδαία οικογένειά της.

Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης του Χρήστου και της Μαρίας από το Μεσόβουνο Εορδαίας - www.kozani.tv

Δείτε την εκπομπή:

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)