pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στέφανος Πράσσος: «Τα χθεσινά αποτελέσματα μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ευχαριστήριο.

Τα χθεσινά αποτελέσματα μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Η ΑΡ.ΣΥ αύξησε τις ψήφους κατά 70% σε σχέση με τις εκλογές του 2019 που σημαίνει ότι περισσότεροι πολίτες αναγνωρίζουν τους αγώνες μας.

Ταυτόχρονα όμως δεν πετύχαμε τον κεντρικό πολιτικό μας στόχο που ήταν να σπάσουμε το αντιδημοκρατικό όριο του 3% που επέβαλε ο Βορίδης και η Κυβέρνηση της ΝΔ.

Εμείς και χωρίς εκλεγμένο θα είμαστε πάντα και με περισσότερες δυνάμεις στους κοινωνικούς αγώνες του λαού της Περιοχής μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εμπιστοσύνη τους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους και τους άλλους αγωνιστές που βοήθησαν σ αυτόν τον δύσκολο και άνισο αγώνα.

Χωρίς μέσα προβολής, με ελάχιστα χρήματα και με πολλά ΜΜΕ της περιοχής να είναι αδιάφορα έως και εχθρικά απέναντί μας φθάνοντας πολλές φορές στα όρια της Προβοκάτσιας.

Με τους ενεργειακούς ομίλους να μας πολεμάνε με πολλούς φανερούς αλλά και υποχθόνιους τρόπους.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το γραφείο τύπου για την εθελοντική επαγγελματική επικοινωνιακή τους δουλειά που έκαναν εις βάρος, πολλές φορές, των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων.

Η βάση μας είναι τα κοινωνικά κινήματα όπου το επόμενο διάστημα, πιο δυνατοί, πιο έμπειροι, πιο μάχιμοι και πιο πολλοί θα δώσουμε τον αγώνα με τους κατοίκους για να σώσουμε τον Τόπο από την οικονομική και περιβαλλοντική καταστροφή, για να ζήσουν οι άνθρωποι της Περιοχή μας καλύτερα.

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)