pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η ανεργία στο επίκεντρο της συνάντησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μία πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα,

το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη.

Οι συνέπειες τις απολιγνιτοποίησης κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την ανεργία, η κατάρτιση, η επανακατάρτιση, η εξεύρεση και προώθηση τρόπων ενίσχυσης της απασχόλησης, κατά κύριο λόγο συζητήθηκαν στην συνάντηση.

Τόσο από πλευράς Εργατικού Κέντρου όσο και από πλευράς του Διοικητή του ΟΑΕΔ, υπήρξε συμφωνία ως προς την σοβαρότητα του ζητήματος της ανεργίας και της αντιμετώπισής της ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για την, με κάθε τρόπο, διεκδίκηση και προώθηση θέσεων εργασίας στην περιφερειακή ενότητα της Κοζάνης.

 

Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας