pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πόθεν Έσχες / Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα πόθεν έσχες των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, Υπεύθυνων Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022

(χρήση 2021) δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή, έχουν υποβληθεί 1.034 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης.

Να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις δεν περιλαμβάνονται οι δηλώσεις των νεοεισερχόμενων βουλευτών της Βουλής, όπως αυτή έχει προκύψει μετά τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Επομένως, στη λίστα δεν εμφανίζονται οι Βασίλης Στίγκας, Δημήτρης Νατσιός αλλά ούτε και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. 

Δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις των πολιτικών.

Στη Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης που έχει αναρτηθεί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος Μαρέβα (Μαρία Εύα Βιργινία) Γκραμπόφσκι παραθέτουν για το 2022 τα εξής περιουσιακά στοιχεία για την χρήση του 2021. Τα έσοδα από κάθε πηγή που αποκτήθηκαν κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος είναι συνολικά 1.935.259,94 ευρώ.

 

ΠΗΓΗ: www.tvxs.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ M.TETAPTH 10:30πμ παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας