pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας: Πανελλήνια συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Αστρονομικών Συλλόγων της χώρας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας ως ο επόμενος διοργανωτής του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας

οργάνωσε και φιλοξένησε επιτυχώς την Πανελλήνια συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Αστρονομικών Συλλόγων της χώρας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η οργάνωση της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή, δια ζώσης αλλά και μέσω διαδικτύου, επιτρέποντας τη συμμετοχή ατόμων που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Κοζάνη, καθιστώντας την εκδήλωση προσβάσιμη και πολυσυλλεκτική.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την αστρονομία στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα Διοικητικά Συμβούλια αντάλλαξαν απόψεις για την Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων (Π.Ε.Ε.Α), για τον τρόπο προώθησης της αστρονομίας στη χώρα μας καθώς και την ανάληψη της διοργάνωσης του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας το 2024 στην πόλη της Κοζάνης.

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους συμμετέχοντες αλλά και προς το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο παρείχε τους χώρου του για την υλοποίηση αυτής της συνάντησης.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Super Market
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο