pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ρατσιστικό - αντιπροσφυγικό παραλήρημα Θάνου Πλεύρη: Να πάει στη Γάζα να πολεμήσει ο Παλαιστίνιος - Πλήρης κάλυψη σε Διαμαντοπούλου (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Όλη τη ρατσιστική, αντιπροσφυγική γκάμα συνόψισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, με αφορμή την δίωξη του Παλαιστίνιου διαδηλωτή που τοποθέτησε

την ελληνική και την παλαιστινιακή σημαία στο Σύνταγμα, αλλά και το ρατσιστικό παραλήρημα της πρώην επιτρόπου της ΕΕ και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, ο Θάνος Πλεύρης υποστήριξε ότι οι εισαγγελικές αρχές έκριναν πως πρέπει να εξεταστεί η υπόθεση καθώς ο 22χρονος Παλαιστίνιος κρέμασε την Παλαιστινιακή σημαία πάνω από την Ελληνική (σσ: αυτή είναι νέα εκδοχή, διότι προφανώς το μέχρι τώρα αφήγημα της δίωξης του νεαρού δεν αντέχει σε καμία εύλογη προσέγγιση) γεγονός που συνιστά αλλαγή σε χώρο που υπάρχει κυρίαρχο σύμβολο και αντίκειται στο νόμο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε τον νεαρό Παλαιστίνιο να… πάει πίσω στη Λωρίδα της Γάζας για να πολεμήσει και να σέβεται τα κυρίαρχα σύμβολα της χώρας που τον φιλοξενεί.

Σε ό,τι αφορά στους φόβους της κυρίας Διαμαντοπούλου «να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη», ο κ. Πλεύρης σχολίασε:

«Απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο που πιστεύει πάρα πολύ στη σκληρή μεταναστετική πολιτική. Είναι θέμα που οι δικές μου προσωπικές θέσεις είναι ακόμα πιο αυστηρές και σκληρές από τις θέσεις που εκφράζει το κόμμα μου. Μπορεί να δείτε πάρα πολλές δηλώσεις μου που έχω επικριθεί, δεν θα δείτε ποτέ να προσδιορίζω το θέμα της μετανάστευσης με βάση το χρώμα» δήλωσε στο Kontra24.

«Η κα. Διαμαντοπούλου είπε επίσης πως η Ευρώπη δεν μπορεί να απορροφήσει ισλαμικούς πληθυσμούς, πράγμα που το λέει η ευρωπαϊκή δεξιά χρόνια. Όχι με όρους φιλετικούς, αλλα γιατί κάποιες χώρες του Ισλάμ έχουν οικοδομήσει τέτοια αξιακά κριτήρια για τη θέση της γυναίκας, την ανεξαρτησία ή το θέμα των αποίκων, που αυτοί οι άνθρωποι -και το ζούμε- έρχονται κάποιες φορές με τάση όχι να αφομοιωθούν, αλλά να επιβάλλουν στην Ευρώπη της δικές τους θέσεις» προσέθεσε.

«Αυτό είναι μια μεταστροφή της σοσιαλδημοκρατίας στη κλασσική θέση ότι οι μεταναστευτικές ροές πρέπει να ελέγχονται και ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να έχει ανοιχτά σύνορα. Άρα δεν θα μου πείτε αν συμφωνώ εγώ με τη κα. Διαμαντοπούλου. Η κα. Διαμαντοπούλου συμφωνεί με πράγματα που έχω εκφράσει» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως η Ευρωπαία πρώην επίτροπος και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, στην ομιλία της στο ετήσιο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών με τίτλο «Η Ελλάδα Μετά», που διοργανώθηκε στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum, δήλωσε συγκεκριμένα:

«Πριν από λίγες μέρες γύρισα από ένα συγκλονιστικό πάρα πολύ δύσκολο ταξίδι στην Αφρική. Πέρασα από τρεις χώρες, τη Σιέρα Λεόνε, τη Λιβερία και τη Γκάνα.

Είναι τρεις χώρες απίστευτα φτωχές. Το 80% του πληθυσμού όμως είναι κάτω των 35 ετών. Η Αφρική έχει δημογραφική έκρηξη. Μόνο η Νιγηρία το 2045 θα έχει 400 εκατομμύρια, περισσότερα από την Ευρώπη. Όλες αυτές οι χώρες δεν έχουν καμία προοπτική ανάπτυξης. Και είναι γεμάτες με νέους ανθρώπους, που δεν έχουν τι να κάνουν και δεν έχουν τι να φάνε. Αυτό που εύχομαι είναι σε 100 χρόνια να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη».

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Super Market
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο